088 - 33 77 000 info@akgelderland.nl

Administratie Kantoren Gelderland voor het MKB:

Volledig ontzorgend   Sparringpartner   Kostenbesparend

Tarieven

Vast bedrag per maand

U betaalt altijd een vast bedrag per maand!
N

Voor iedereen wat

Voor elke type ondernemen bieden wij een passende oplossing!
f

Simpel bij te stellen

Eenvoudig het pakket te upgraden of te downgraden!

Prijzen:

Natuurlijk wilt u weten wat u precies van ons kunt verwachten. Dat kunnen we u precies uitleggen. De werkzaamheden zijn ondergebracht in vier abonnementen en worden verdeeld over ons team van professionals, bestaande uit boekhouders, salarisadministrateurs, financiële medewerkers en fiscalist. Hoe de abonnementen zijn opgebouwd? Dat ziet u hieronder. Daarnaast werken wij ook voor zaken die buiten de reguliere abonnementen vallen altijd met vaste tarieven.

 

Hoe onze prijzen tot stand zijn gekomen?

De prijzen van de abonnementen bij AKGelderland zijn gebaseerd op de hoeveelheid werk er voor de verschillende professionals binnen ons bedrijf mee gemoeid gaat. Op basis van de grootte van een onderneming kunnen wij de hoeveelheid aan werk inschatten. De tarieven zijn zo opgebouwd dat ze eigenlijk alle fiscale en accountancy werkzaamheden die bij een normale administratie aan bod komen omvatten. U betaalt een gegarandeerd vast bedrag per maand, waardoor u dus altijd precies weet waar u aan toe bent. Een flinke rekening aan het einde van het jaar van uw accountant of boekhouder is niet hetgeen waar u op zit te wachten en dat zal op deze manier dan ook niet gebeuren.

Pakketten & prijzen:

Hieronder vindt u de meest gebruikelijke pakketten met de daarbij horende prijzen. Mocht u nog vragen hebben over een pakket dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Scroll Up
×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

× WhatsApp