Student & Starter

Mogelijkheden voor student & starter bij AKG

Student of starter?

Op zoek naar een stage, afstudeerplek of bijbaan?

Je bent nu nog druk met je studie en alles wat daarmee samenhangt. Toch is het belangrijk om vast over je toekomst na te denken. Welke werkgever past bij jou en waar krijg je de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en vervolgens verder te ontwikkelen?

Met een stage, een afstudeeropdracht, als bijbaner of als young professional krijg je een goed beeld van AKG als werkgever, de inhoud van de werkzaamheden en heel belangrijk: de sfeer. Wij helpen je graag om jouw ambities waar te maken en het beste uit jezelf te halen.

Stage

Een stage bij AKG betekent dat je direct meedraait in een team, vanaf de eerste dag. Dat geldt voor een meeloopstage en dat bieden we ook bij een afstudeerstage. Wij hebben voor ambitieuze studenten passende mogelijkheden.

Onder begeleiding van een ervaren collega maak je direct deel uit van het team. Je maakt zo kennis met de dagelijkse praktijk. Ook krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van ons gevarieerde klantenpakket. Zo ervaar je hoe wij als adviseur en onafhankelijke partij topkwaliteit leveren aan onze klanten.

Afstuderen

Afstuderen kan natuurlijk ook bij ons. Op onze vestiging in Elst voer je zelfstandig een onderzoek uit. Een collega met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan. AKG geeft je de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de dagelijkse praktijk.

Bijbaner

Wij bieden studenten die in onze branche werkzaam willen zijn de mogelijkheid om bij ons als bijbaner aan de slag te gaan. Hierbij wordt je begeleid door onze eigen professionals waarbij je theoretische kennis wordt omgezet in praktische kennis en deskundigheid waarmee je al een voorsprong in de arbeidsmarkt aan het opbouwen bent.

Young Professional

Wil jij naast je studie betaald relevante praktijkervaring opdoen en laat je studie het toe dat je twee dagen per week werkt? Dan kun je uitstekend bij ons terecht als young professional.

Wat biedt AKG jou?

 

Een inspirerende werkomgeving waarin moderne accountancypraktijken centraal staan.

Fijne behulpzame collega’s die hun kennis met je delen op het gebied van bedrijfsfinancieringen, creditmanagement, financiële rapportages en accountancy.

Jouw ontwikkeling staat centraal en je volgt regelmatig trainingen om je kennis actueel te houden.

Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Verder zijn jouw doorgroeimogelijkheden uitstekend.

 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Aarzel niet!

Stuur je gegevens in via onderstaand formulier!

Ja ik wil meer weten!

3 + 9 =

Let op! De captcha rekensom en velden met een * zijn verplicht!

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ruud Cornelissen

via ons vaste telefoonnummer: 0481-358929 of via persoonlijke e-mail: ruud@akgelderland.nl

×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

×