Administratie Kantoren Gelderland: Over Ons

Volledig ontzorgend Sparringpartner Kostenbesparend

Over ons

Ondernemers

Wij staan u graag bij en bieden u hiervoor passende diensten aan.

Advies

Bij ons kunt u altijd terecht voor een passend advies op maat.

Onderzoek

Uw omzet vergroten? Uw rendement verhogen? Vraag het ons!

Wie zijn wij?

over ons

U vindt bij Administratie Kantoren Gelderland (AKG) professionals voor al uw financiële- en fiscale adviezen voor (startende) MKB-ondernemers.

Bij ons werken alleen maar talenten. Supertalenten, om precies te zijn. De opbouw van het team bij AKG is best uniek te noemen in onze branche. En dat is juist waarom wij het zelf zo leuk vinden. De eindverantwoordelijkheid ligt bij onze relatiebeheerders en onze fiscalist.

Maar zij worden ondersteund door ervaren collega’s, en zijn allemaal enthousiast over hun vak. Dit zijn onze talenten en supertalenten waar u – de ondernemer – bij terecht kunt met al uw vragen over de boekhouding, financiële kwesties, belastingzaken of gewoon voor een leuk gesprek. Deze collega’s hebben bij ons veel vrijheid, ze hebben immers al de nodige ervaring. Maar, als het nodig is, dan kijken de specialisten bij AKG nog even mee. Zo bent u als ondernemer altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Wij maken gebruik van de modernste technieken zodat u zelf kunt bepalen hoe u uw administratie wenst aan te leveren. Van een ordner tot en met 100% digitale aanlevering. Wij verwerken alles in principe binnen 24 uur zodat u via het inloggen op onze website heel snel een actueel inzicht in uw financiële administratie heeft.

Met vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Nijmegen, Tiel en Zutphen, staan wij heel dicht bij onze klanten. Bij AKGelderland staat de klant centraal. Onze werkwijze is transparant, informeel, eerlijk en professioneel. Heeft u een brandende vraag over een belasting- of financiële kwestie, waar u direct antwoord op wilt hebben?

Wilt u liever contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk altijd!

Als klant kunt u altijd kosteloos gebruik maken van onze servicedesk.

We zijn elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.

Klanten van AKGelderland

×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

×