Werkwijze - Administratie Kantoren Gelderland

Volledig ontzorgend Sparringpartner Kostenbesparend

Onze werkwijze

Wat mag u van ons verwachten?

onze werkwijze - AKGelderlandVoor Gelderse ondernemers zijn wij al jaren een belangrijke financiële businesspartner. Met een ‘up to date’ administratie, die altijd voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving, staan wij altijd dichtbij onze klant!

Wij weten hoe belangrijk een correcte financiële administratie is voor ondernemers bij het nemen van beslissingen. Met ons als financieel specialist bent u verzekerd van een betrouwbare businesspartner, zodat u zichzelf volledig kunt richten op het ondernemen.

Met onze persoonlijke aanpak ondersteunen wij ondernemers op het gebied van de financiële administratie, BTW-aangiftes, opstellen jaarrekeningen, te nemen investeringsbeslissingen en fiscale adviezen.

Onze belangrijkste toegevoegde waarde voor u als ondernemer:

 

(1) Altijd dichtbij!

Doordat elke vestiging lokaal is geworteld en altijd dichtbij u in de buurt gevestigd is, hebben wij korte lijnen en is onze persoonlijke benadering vanzelfsprekend. Veel van onze klanten waarderen dit zeer.

Onze medewerkers hebben veel branchekennis en hier heeft u als ondernemer veel voordeel van omdat u van gedetailleerd en gericht bedrijfsadvies wordt voorzien.

Onze lokale betrokkenheid en relevante branchekennis zorgen ervoor dat wij optimaal met u kunnen samenwerken. Wij werken proactief met u samen omdat alles er op gericht is om met u mee te denken en u extra kansen in uw markt te bieden.

(2) Onze betrokken en persoonlijke aanpak

Wij werken met het vier-ogen-principe, binnen onze organisatie heeft u een vast contactpersoon die uw zaken behartigt. Er zijn altijd minimaal twee medewerkers die van het reilen en zeilen van de onderneming volledig op de hoogte zodat bijv. bij ziekte de gemaakte afspraken niet in gevaar komen maar gewoon worden nagekomen.

Onze interne lijnen zijn kort, onze adviezen bondig en helder. In begrijpelijke taal vertellen wij hoe het zit en hoe zaken praktisch uitvoerbaar zijn. Geënt op uw specifieke situatie. Met ons up-to-date en onderbouwd advies kunt u de juiste beslissing nemen. Zakelijk en/of privé.

Wij zijn er voor u, voor een langdurige zakelijke relatie.

(3) Uw klankbord en sparringpartner

Of u nu ZZP’er, ondernemer, directeur of eigenaar bent, iedereen heeft wel eens behoefte aan een financiële sparringpartner. Samen kijken naar realtime ‘up to date’ cijfers geeft een completer en beter beeld van uw onderneming. Op die manier bent u verzekerd als ondernemer van beslissing waar u volledig achter staat, zonder onverwachte verrassingen achteraf.

(4) U ontzorgen!

Ondernemen kent vele taken en verantwoordelijkheden. En ondanks dat ondernemers doordrongen zijn van het belang van een gezonde goedlopende organisatie, komt het voor dat de financiële administratie naar de achtergrond verdwijnt. Dit kan leiden tot onverwachte of kritische situaties in bijvoorbeeld uw liquiditeit.

Omdat wij onze klanten volledig ontzorgen in hun financiële administratie en wij voor een betrouwbare ‘up to date’ administratie zorgen die voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving, kunt u zich volledig op uw onderneming focussen.

(5) De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Belastingplichtig zijn wij allemaal. Hierbij dient u zich te houden aan de spelregels van de fiscus. Deze regelgeving verandert regelmatig en is soms moeilijker te begrijpen dan de Belastingdienst wil doen geloven.

Niet iedereen is op de hoogte van alle faciliteiten, kortingen en toeslagen. Er bestaan veel regels voor even zoveel situaties. En natuurlijk wilt u geen problemen met de Belastingdienst krijgen. Maar bijvoorbeeld ook niet teveel belasting betalen. Wij hebben de noodzakelijke kennis en deskundigheid in huis om deze zaken optimaal op elkaar af te stemmen. Zo betaalt u nooit te veel belasting en geniet u maximaal van de aanwezige belastingvoordelen.

Wij streven continue naar de beste prijs- / kwaliteitverhouding voor onze klanten. Of u nu kiest voor één van onze abonnementsvormen per maand, of toch liever een factuur achteraf ontvangt. Wij stemmen onze werkwijze af op uw persoonlijke voorkeur en zorgen altijd voor de beste kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs.

(6) Uw financiën, veilig en betrouwbaar onder één dak!

Naast o.a. het verzorgen van uw financiële administratie, het gevraagd- en ongevraagd geven van fiscale- en/of bedrijfseconomische adviezen kunnen wij u ook onder meer van dienst zijn bij:

  • Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering;
  • Het realiseren van kostenbesparingen;
  • Het bepalen van de waarde van uw onderneming;
  • Het verkopen van uw onderneming.

En kunnen wij het niet zelf, dan stellen wij u ons netwerk van bewezen en gewaardeerde professionals ter beschikking die uw probleem kunnen oplossen. In uw belang blijven wij daarbij over de schouder meekijken.

×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

×