088 - 33 77 000 info@akgelderland.nl

Administratie Kantoren Gelderland voor het MKB:

Volledig ontzorgend   Sparringpartner   Kostenbesparend

Onze werkwijze

Wat mag u van ons verwachten?

Onze klanten komen uit alle geledingen van het Gelderse bedrijfsleven. Alle ondernemers dienen een financiële administratie aan te leggen en bij te houden conform de geldende wet- en regelgeving.

Daarnaast vormt de financiële administratie de basis voor vrijwel alle financiële rapportages en de daarop volgende beslissingen die een ondernemer neemt. Denk hierbij aan managementrapportages, aangiften BTW, jaarrekeningen en investeringsbeslissingen. Ook de Belastingdienst houdt toezicht op de financiële gegevens van een onderneming.

Wij ondersteunen de ondernemer op het gebied van de financiële administratie zodanig dat deze zich volledig op het ondernemen kan concentreren. Onze belangrijkste toegevoegde waarde is hierbij:

Onze klant ontzorgen!

Opstellen en versturen van verkoopfacturen is bij ondernemers vaak vanzelfsprekend. Maar wij zien dat veel ondernemers het bijhouden van de financiële administratie als een ‘noodzakelijk kwaad’ zien. Het overzichtelijk opstellen van de financiële administratie in Excel of in een boekhoudpakket is minder vanzelfsprekend.

De ondernemer heeft natuurlijk wel het besef dat het moet gebeuren, immers het levert bruikbare en zeer nuttige informatie op. Wij zien echter vaak dat ondernemers dit administreren op de lange baan schuiven onder het motto: ‘dat komt nog wel’.

De zorg voor een tijdige en correcte verwerking van de financiële administratie kunnen wij van u overnemen. U kunt uw administratie in een ordner of volledig digitaal aanleveren. Wij passen ons aan, aan de uw wensen. Dat is ontzorgen op een zodanige wijze dat u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.

U betaalt niet teveel belasting!

Belastingplichtig zijn wij allemaal. U heeft dus ook te maken met de spelregels van de fiscus. De Belastingwetgeving verandert snel en is vaak niet zo eenvoudig als de Belastingdienst wil doen geloven.

Niet iedereen is op de hoogte van alle faciliteiten, kortingen, toeslagen enz. Er zijn veel regels voor even zoveel situaties. U wilt geen problemen met de Belastingdienst. Maar natuurlijk ook niet teveel belasting betalen. Wij hebben de noodzakelijke kennis en deskundigheid in huis. Dit is bij ons dan ook in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft en dat u niet teveel belasting betaalt.

Uitstekende prijs & kwaliteitsverhouding!

Mist u een meedenkende allround adviseur op financieel-, administratief- en fiscaal gebied, die een heldere en concurrerende prijs/kwaliteit-verhouding biedt, zonder grote overhead, lijvige rapporten en éénregelige facturen?

Wij bieden onze klanten transparantie in onze prijs- en tariefstelling. Vanzelfsprekend is onze dienstverlening op uw specifieke situatie toegesneden. En hiervoor betaalt u uiteraard niet teveel.

Uw klankbord en sparringspartner!

ZZP’er, ondernemer, directeur of eigenaar? U bent het allemaal en iedereen komt op een punt dat je even niet weet hoe nu verder. Het kan dan goed zijn om even pas op de plaats te maken en de zaken van een afstand te bekijken. Van gedachten te kunnen wisselen en te sparren over zaken die u als ondernemer tegenkomt.

Uw klanten vinden bij u een luisterend oor. Maar ook uzelf loopt soms tegen zaken aan waar u een andere visie of alternatief over zou willen: een klankbord, een betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk luisterend oor. Een collega-ondernemer die u de spiegel kan voorhouden, kritische vragen kan stellen en advies kan geven, om u verder te helpen.

Wij vervullen bij veel van onze klanten deze rol. Wij zijn ook ondernemer en werken vanuit dat uitgangspunt. Ad-hoc of regelmatig, uw zaken gaan daardoor beter.

Scroll Up
×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

× WhatsApp