Extra’s

Startersbegeleiding

Onze startersbegeleiding is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Samen met de AKGelderland coach werkt u aan vooraf gestelde doelstellingen die meetbaar en haalbaar zijn. Bijv.op het vlak van markt koersbepaling, personal branding, bepaalde strategieën en social media. Wij helpen u om weer vooruit te kunnen kijken en uw verwachtingen waar te maken.

Kostenbesparingen realiseren

Kosten besparen hoeft niet op gespannen voet te staan met kwaliteit. De bedrijfskosten verminderen met behoud van kwaliteit kan prima, als u maar op de juiste manier te werk gaat en niet in het wilde weg gaat snijden en hakken. Kosten besparen met beleid dus…

Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering

De tijd dat banken gemakkelijk financiering verstrekten aan ondernemers in het MKB is niet meer. Banken zijn terughoudend geworden door de huidige economische situatie en de positie waarin zij verkeren. Een jarenlange vertrouwensband met de huisbank biedt geen garantie meer voor een succesvolle financieringsaanvraag. Toch is het loskrijgen van financiering zeker nog mogelijk. Het vraagt alleen om een andere aanpak dan vroeger.

Waardebepaling van uw onderneming

Wat is mijn onderneming waard? Een vraag die voor ondernemers hun gehele ondernemerscarrière soms diverse malen aan de orde komt. Hoe bouw ik aan de waarde van mijn onderneming en natuurlijk: als ik mijn onderneming verkoop, wat levert dat me op?

Het verkopen van uw onderneming

Overweegt u verkoop van uw onderneming? Is het tijd voor iets nieuws? Staat de volgende generatie te trappelen, of ontbreekt het u aan een opvolger? Vanuit onze jarenlange ervaring en frisse blik luisteren wij graag naar uw verhaal en zoeken wij daar een passend verkooptraject bij.

Efficiency verbeteringen aanbrengen

Het rendement staat bij veel bedrijven onder druk. Toch heeft efficiencyverbetering onvoldoende aandacht, terwijl de praktijk laat zien dat voldoende verbeteringsmogelijkheden voorhanden zijn. De basis voor efficiencyverbetering ligt bij het bewust worden van de huidige prestatie en het zien van de kansen.

Het voorkomen van een faillissement

Heeft u tijdelijk te maken met financiële uitdagingen? Het managen van schulden kost veel tijd en energie. Dit gaat ten koste van uw kracht en focus die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering. Dit verslechtert de financiële situatie van de onderneming.

Tijdelijk een financiële medewerker inhuren

Tijdelijk inhuren van een financiële medewerker binnen uw financiële administratie is een goede optie op het moment dat u tegen een tijdelijke (onverwachte) capaciteitsbehoefte aanloopt. Of het nu gaat om continuïteit in de dagelijkse werkzaamheden of extra financiële medewerkers voor projecten. Het inhuren van een financiële medewerker op het gewenste niveau biedt uitkomst.

Wilt u liever contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk altijd!

We zijn elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.

×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

×