AKG Bedrijfsschool voor jonge talenten

Administratie Kantoren Gelderland (AKG) gaat met haar Bedrijfsschool jonge financiële talenten opleiden mét salaris en baangarantie!!

Bedrijfsschool

Big data, kunstmatige intelligentie (artificial intelligence), machine learning, blockchain, automatisering, robotisering en procesoptimalisatie zorgen ervoor dat de accountancy-branche en haar werkzaamheden danig aan het veranderen zijn.

Administratie Kantoren Gelderland (AKG) gaat met haar Bedrijfsschool jonge financiële talenten naar moderne functies opleiden met salaris en baangarantie!

In september starten wij met de Bedrijfsschool Finance & Advice. Jongeren krijgen daarin de kans om binnen 2 jaar te worden opgeleid naar de volgende nieuwe functies op het niveau van mbo-niveau 4+: Assistent-Relatiebeheerder Finance & Advice, Medewerker Finance & Advice of Junior MKB Adviseur.

bedrijfsschool

Wat biedt de AKG bedrijfsschool jou?

 

Opleidingen naar moderne functies die aansluiten bij de eisen en wensen die tegenwoordig in de accountancymarkt worden gevraagd.

Er is o.a. speciale aandacht voor de voordelen van machine learning en robotisering. Maar ook voor diverse adviesmogelijkheden (o.a. bedrijfsfinancieringen, creditmanagement, financiële rapportages etc.) waar de ondernemers behoefte aan hebben.

Het eerste jaar is een algemeen jaar waarin de opleiding en training voor iedere functie hetzelfde is. In het tweede jaar vindt er een splitsing plaats op basis van de door jou gekozen functie.

Een dag per week ga je naar de AKG-bedrijfsschool, de andere vier dagen leer je het vak op onze werklocatie in Elst.

Begeleiding door ervaren praktijkopleiders en collega’s; je kijkt de kunst van het vakmanschap af, terwijl je direct aan de slag gaat.

Je ontvangt vanaf de eerste dag een marktconform salaris.

Wij nemen alle kosten van de opleiding voor onze rekening.

Na een succesvolle afronding van jouw opleiding, heb je een bankgarantie bij Administratiekantoren Gelderland.

Verder zijn jouw doorgroeimogelijkheden uitstekend.

De opleidingen zijn toegankelijk voor afgestudeerden met een diploma Junior Accountmanager of Junior Assistent Accountant of Bedrijfsadministrateur (mbo niveau 4).

 

Wat vragen wij van jou?

 

een afgeronde mbo-opleiding als Junior Accountmanager of Assistent-Account of Bedrijfsadministrateur (mbo niveau 4)

Je hebt een commerciële instelling en je bent klantgericht

je kunt zelfstandig, zorgvuldig en gestructureerd werken, bent leergierig en werkt graag met anderen samen

je bent enthousiast en gemotiveerd om je financiële talenten verder te ontwikkelen

Je bent betrokken en je toont initiatief

 

Kortom …

Met deze opleidingen speelt AKG enerzijds in op het tekort aan gekwalificeerde medewerkers in de accountancy-branche anderzijds zorgt AKG ervoor dat deze functies beter aansluiten bij de eisen en wensen die tegenwoordig in de accountancymarkt worden gevraagd.

Een dag per week gaan de financiële specialisten in spé de schoolbanken in. De overige vier dagen leren zij de kneepjes van het vak in de praktijk. Medewerkers van AKG, waarvan de meesten al langer bij AKG werkzaam zijn, brengen hun kennis zo goed mogelijk over op de jonge garde. Deze begeleiding wordt verzorgd door een ervaren praktijkopleider.

Voor de jongeren heeft de AKG Bedrijfsschool een rits voordelen. AKG vergoedt de opleidingskosten en biedt al tijdens de opleiding een marktconform salaris. Aan het einde van de studie, als de functie met goed gevolg wordt ingevuld, neemt AKG de nieuwbakken financiële specialisten graag in dienst.

Heb jij hem al gezien? Bekijk onze informatie brochure!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Aarzel niet!

Meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier!

14 + 10 =

Let op! De captcha rekensom en velden met een * zijn verplicht!

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ruud Cornelissen

via ons vaste telefoonnummer: 0481-358929 of via persoonlijke e-mail: ruud@akgelderland.nl

×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

×