AKG als werkgever

Wij bieden nieuwe perspectieven

Onze missie als werkgever

Voor ons bestaat accountancy en advisering uit meer dan regels en cijfers. Ons doel is om nieuwe perspectieven te bieden. Aan onze klanten maar zeker ook aan onze medewerkers. Wij bieden je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden. We creëren de ruimte om je eigen passie te vinden en te volgen. Om je talenten en vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen en vervolgens optimaal te benutten.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. Het is onze specifieke manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch. En iedere medewerker geeft hier op zijn of haar eigen manier invulling aan.

Persoonlijk

We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk betrokken voelt bij onze onderneming en bij je collega’s. Daarom bieden we een veilige, informele en plezierige werkomgeving. Waar ruimte is voor het realiseren van jouw persoonlijke ambities. Waarin we je uitdagen jezelf te ontwikkelen, maar je ook in staat stellen een goede balans tussen werk en privé te behouden.

Passie

Je krijgt de ruimte om te doen waar je goed in bent en waar je passie ligt. We stellen je in staat om jouw talenten optimaal te benutten. We stimuleren onderlinge samenwerking en teamwork.

Professioneel

We verwachten van jou het gedrag dat bij een professional hoort. De kwaliteit van onze beroepsuitoefening vormt de basis en onze bedrijfscode geldt als leidraad voor ons dagelijks doen en laten. Daar spreken we elkaar ook op aan.

Pragmatisch

Met onze Bedrijfsschool krijg je op praktische wijze ondersteuning. We maken heldere afspraken en we geven eerlijke feedback over jouw persoonlijke ontwikkeling en prestaties.

ONTDEK WAT AKG ALS WERKGEVER VOOR JOU KAN BETEKENEN

Open Sollicitatie

3 + 14 =

Let op! De captcha rekensom en velden met een * zijn verplicht!

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ruud Cornelissen

via ons vaste telefoonnummer: 0481-358929 of via persoonlijke e-mail: ruud@akgelderland.nl

×

Goedendag!

Klik op ons profiel hieronder om direct een bericht te sturen of om ons gratis te bellen via WhatsApp!

×